Santai-hotelli tarjosi jo toisen kerran balitanssia

su 27.1.2011
hiljaiseloa Santaissa

Sunnuntai oli jos mahdollista eilistäkin rauhallisempi päivä. Meille alkoi muodostua jo rutiini. Kaikki tilasivat aamupalan vilkaisemattakaan listaa. Blogin päivityksen jälkeen keräännyimme altaalle lueskelemaan, uimaan ja nauttimaan auringonsäteistä. Paitsi että taivas oli mukavasti pilvessä. Sen innoittamina teimme Jussin kanssa pitkän snorklausretken riutalle. 
Nyt osasin nauttia kaikessa rauhassa korallien sävyistä. Ensimmäisellä kerralla aina jännittää, raapiiko vatsanahka riuttaa, vaikka hyvin tietää vettä olevan välissä enemmän kuin uskookaan.

näköalapaikalla
Iltapäivällä kaipasimme liikuntaa ja lähdimme lenkkeilemään lähimaastoon. Aurinko porotti täysillä ja hiki tuli välittömästi. No, siihen auttoi – hetkeksi – kylmä Bintang. Tienvarren Warung tarjosi kevyen lounaan. Valitsimme taas kerran tuoretta merikalaa, joka oli erinomaista. 

kadunvarren warungit tarjoavat ruokaa ja edullista majoitusta

Balilla turistit ovat miljonäärejä - ruokalaskumme noin 20 euroa sisälsi viisi ruokalajia ja neljä isoa olutta
Rankan retken jälkeen päiväunet altaalla olivat enemmän kuin paikallaan. Tänäkin iltana Santai tarjoaa meille tanssiesityselämyksen. Niin ja ryhdistäydyinhän minä sen verran, että aloittelin ensimmäistä oikeaa akvarellimaalausta. Tähän asti olen tyytynyt tekemään vain luonnoksia.

genjek-tanssia
Illalla nautimme taas kerran lumoavan kauniista balitanssista, jota säesti yhdeksänmiehinen gamelan-orkesteri. 
Lena, tunnelmoija