putouksen alta startattiin kutkuttavassa jännityksessä

to 8.12.2011

Löydettiin eilen päivällisreissulla tarjous, josta ei voinut kieltäytyä. 300 tuhatta rupiaa (vajaa 30 €) /kärsä  koskenlaskupaketti, nouto ja palautus hotelliin, laskussa kuivapussi ja muu varustus, lounasbuffet henkiinhenkiinjääneille. Vähän mietitytti illalla, kun esitteessä oli maininta "14-54 vuotiaille". 

Väkeä kertyi useita venekuntia.  Meillä peräsimessä oli Wyan, keulassa aussipari Wendy ja John ja takana Terttu ja Immo.  Tiimi oli rautaa  Meitä ennen lähti muutama paatti, mutta olimme ekana taukopaikalla. 

Aluksi vettä oli vähänlaisesti ja vene juuttui aina välillä kiville, mutta matkalla vauhti lisääntyi, kun vuorilta tuli lisää vettä. Välillä saimme pienistä putouksista vettä niskaamme. Wayan vitsaili, että oisko pikkuputouksen vedet peräosin yläpuolen asukkaiden toiletista ja makeat naurut päälle. Hän kertoi, että vesi tulee vuorilta ja on puhdasta, paikalliset juovat joesta. Välillä kieputtiin ympäri, välillä tärmättiin kallioseinään boom boom, välillä alitettiin matalia bambusiltoja, lean back. Lopuksi syöksyttiin alas 5 metrin patosyrjä.

Loistoretki, vauhtia ja upeita maisemia, syviä kanjoneita, peltoja joen penkoilla, kymmenien metrien putouksia rotkojen rinteillä.
melontatiimin jäsenet Terttu ja Immo