Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun aamulla ruskeat kakkarat kiersivät karusellia pöntössä.  Viimeistään täällä huomaa, mikä merkitys kehitykselle on TOIMIVA VESSA. Kun jätehuolto, ynnä viemäri- vesi- ja muut putket pelittää. Sähkö kylmää paitsi oluset, majat, myös ruoat, ei lasten tarvitse sateen jälkeen leikkiä lietelammikoissa, vaan voivat surfata netissä ja turistit puolestaan meressä.

Maksettakoon infrat veroista, osuuskuntakassoista tai vaikkapa diktaattorin pussista, kun perusasiat pelittää, tarjoaa se rannan  puodeille ihan erilaiset "kehittyvät markkinat".  Isäntämme sanoi, että Suharto oli god man,  vaikka vihamiehet siivottiin pum - pum.  Korruptio syö 75 % välistä..? Sillä rakentaisi monta kilometriä päälystettyä maantietä.

Yli 200 miljoonaisen, yli 17 tuhannella saarella asuvan kansan demokraattisilla vaaleilla valittu presidentti on Susilo Bambang Yudhoyono.

Vaan tottahan lienee, kuten Jussi tuumaili; jos vielä eläkkeetkin heille maksettaisiin, ei meillä "finlandeeseilla" olisi varaa lomailla täällä. 
aprikoi Terttu aamiaismunakkaan ja teen kera